MRG, Match Recruitment Group

MRG har sedan 2009 fokuserat på att erbjuda och skräddarsy tillfälliga och permanenta rekryteringar samt headhunting-tjänster inom Ekonomi & Redovisning, Bank & Finans, Management och Interim. Inom MRG har alla våra konsulter gedigen operativ och strategisk erfarenhet inom dessa områden från Sverige och utomlands på välkända internationella företag. Vi vet vad som krävs för att en rekrytering skall lyckas eftersom vi själva har rekryterat till dessa områden.Våra konsulter har en fundamental förståelse hur ett företag är uppbyggt och fungerar eftersom flera av oss har startat och drivit företag själva. För att en rekrytering skall lyckas är det viktigt att förstå verksamheten, kulturen och behovet.

Vi avser att skapa en livsvarig relation med kunden; en rekrytering ser vi inte som ett enstaka affärsavslut, utan som en utmärkt början till en livslång affärsrelation som skall vårdas och utvecklas. Kundens framgång är vår framgång.
Vår målsättning är att skapa en win-win situation; Att finna den perfekta kandidaten åt den perfekta arbetsgivaren. Genom att denna matchning lyckas, växer kandidaten som människa privat och professionellt samtidigt som arbetsgivaren ökar effektiviteten och lönsamheten.

MRG:s samtliga konsulter är vidare certifierade i personlighetstestet UPP, Understanding Personal Potential vilket är det test som uppvisar högst validitet (prognosförmåga i en arbetssituation) av samtliga personlighetstester i Sverige. Det är granskat och godkänt av DNV-GL. MRG utför ett screeningtest (StepOneScreen) på alla kandidater som vi träffar för intervju. Testet innehåller ett personlighetstest och ett begåvningstest.

MRG är stolt sponsor av Neuroförbundet, specifikt inom MS-forskning.

Sist men inte minst, MRG blev Dagens Industri Företagsgasell 2019. Endast knappt 1100 företag i Sverige klarade av kraven för detta.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.